Ja podeu consultar el Pla d'Organització de Centre provisional d'acord amb les mesures indicades pel Departament d'Educació i la Memòria 2020-21 compartida tant amb el Claustre i el Consell Escolar, com amb la unta de famílies Delegades. Al setembre se'n farà una revisió i es passarà pel Consell Escolar per a la seva aprovació.

PLA D'ORGANITZACIÓ DEL CENTRE 2021-22

Hem fet aquesta infografia que resumeix les informacions més importants. Us la podeu descarregar en PDF clicant aquí.

Aquest hivern, potser ho recordareu, per fer el treball col·lectiu d'hivern, aprofitant l'època de recolliment, d’introspecció, de reflexió, de fer balanç... es va proposar a cada aula de fer una conversa sobre el què havien après durant el 2020.

A partir d’aquestes petites o grans coses vam omplir l’arbre, que estava sense fulles, convertint-lo en el nostre ARBRE DE LA SAVIESA.

Hem volgut fer un recull d'algunes de les fulles d'aquest Arbre de la Saviesa. Una saviesa personal i col•lectiva que, com a comunitat Rivo, ens ha ajudat a continuar creixent i afrontant el 2021 conscients del que portem a la motxilla.

Us convidem a veure aquest vídeo. Us demanem que el mireu atentament, sense perdre-us ni un detall del que els nens i nenes del Rivo van aportar. Els fets passats durant el darrer any i mig ens han fet tenir una mirada molt adulta de la situació, i les frases que podreu llegir a continuació ens conviden a posar mirar el món des de la seva alçada i veure quin és el valor que hi ha donat la nostra canalla.

Aquest any hem pogut recuperar la tradicional mostra de danses però el context ha fet que l'haguem celebrat de forma interna, mostrant les danses treballades entre classes.

El passat 9 de juny els nens i nenes de l'escola van poder ballar davant dels seus padrins o fillols, ja que els torns de la mostra es van organitzar reunint (respectant totes les mesures pertinents) les classes d'EI3 amb les de 3r, les d'EI4-5 amb 4t5è, i les classes de 1r amb 6è.

Un curs que els padrins i fillols no s'han pogut trobar com es feia habitualment, almenys, han pogut tenir aquesta trobada. Som conscients que aquest curs molts alumnes han trobat a faltar poder trobar-se amb el seu padrí, padrina, fillol o fillola.

La mostra va ser el moment de poder ensenyar una de les danses treballades al llarg del curs, dins de la Campanya de danses tradicionals organitzada per l'Ajuntament i l'Esbart Dansaire de Rubí. Com a ciutat tenim la sort i el privilegi de comptar amb aquest projecte que ens permet rebre una mestra especialista en dansa i treballar diferents aspectes que la dansa ens ofereix: la condició física, la coordinació, l'escolta, el treball en equip, l'estètica i molts més.

Podeu veure el treball mostrat en el vídeo que trobareu en aquest enllaç.

Volem agraïr el treball realitzat per la nostra mestra de dansa, la Laura Font.

D'altra banda, també volem donar les gràcies a la família Valle Gorrochategui per aquest vídeo que ha preparat amb totes les danses mostrades.

En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre Projecte Educatiu, el Projecte de Direcció, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics. 


MATRÍCULA


Com ja sabeu, cal formalitzar la Matrícula entre el 14 i 18 de juny. Tenint en compte les darreres indicacions del Departament d'Educació i les necessitats del procés al nostre centre, hem decidit fer aquest procés presencialment.

Per demanar hora cal que truqueu a l'escola, al 93 551 75 86, en horari de 8 a 14:30h. Us atendran des d'administració per acordar una data i horari de matrícula. La matriculació es gestionarà entre la Direcció i l'Administració del Centre.

Recordeu que cal portar:

 • La documentació original següent:
  • DNI de les persones tutores.
  • Carnet de vacunes de l'infant.
  • Targeta sanitària de l'infant.
 • L'entrevista inicial omplerta.
 • 2 fotos de carnet.
 • Informe de l'escola bressol o de l'escola primària, en el cas que l'infant hagi estat escolaritzat abans.

 


ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE I LLISTA D'ESPERA


Publiquem la llista d'alumnes assignats al nostre centre i la llista d'espera. També podeu trobar-les penjades a la porta principal de l'escola.


OFERTA DEFINITIVA


Ja es pot consultar l'oferta definitiva tant aquí com a la porta principal del centre.


REUNIÓ PRE-MATRÍCULA


Del dia 14 al 18 de juny s’obrirà el període de matriculació. Aquelles famílies que heu fet la preinscripció del vostre fill/a al curs 2021-2022, al nostre Centre, i heu obtingut plaça, heu de formalitzar la matrícula. Us informem que us convoquem a una reunió presencial al gimnàs del centre. Hem obert dos torns per qüestions d’aforament:

 

Dimarts 8 de juny

 • Primer torn  de 15’30 a 16’30 hores
 • Segon torn  de 16’30 a 17’30 hores

Reserveu la vostra plaça al següent enllaç:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_Tutoria,08064076

 

Important

Preguem només vingui a la reunió un membre de la família i en cap cas podran accedir a la reunió els infants.

Aquesta reunió té la finalitat de donar a conèixer l’escola i informar de les pautes bàsiques per al procés de matriculació i l’acollida a l’alumnat nou al centre. Hi haurà altres moments per a què puguem conèixer a les noves famílies i infants, i oferir la benvinguda a tots els nous membres de la comunitat Rivo.

 


 

LLISTA ORDENADA DEFINITIVA DE SOL·LICITUDS DE PREINSCRIPCIÓ

Ja es pot consultar la llista de sol·licituds ordenada amb la puntuació definitiva, tant aquí com a la porta principal de centre.

 


 

LLISTA DE SOL·LICITUDS AMB LA PUNTUACIÓ DEFINITIVA

Ja es pot consultar la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació definitiva, un cop resoltes les reclamacions, tant aquí com a la porta principal de centre.

 


 

LLISTA DE SOL·LICITUDS AMB LA PUNTUACIÓ PROVISIONAL

Ja es pot consultar la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional tant aquí com a la cartellera de la porta principal de centre.

 PREINSCRIPCIÓ

Del 15 al 24 de març està obert el període de PREINSCRIPCIÓ. 

 • La SOL·LICITUD es pot presentar de forma electrònica o en suport informàtic.
 • Consulteu els CRITERIS de priorització de les sol·licituds.
 • Prepareu la DOCUMENTACIÓ necessària per acompanyar la sol·licitud i justificar els criteris.
 • Informeu-vos sobre com DIGITALITZAR ELS DOCUMENTS.
 • Podeu demanar suport a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) o demanant cita prèvia a l'ESCOLA, trucant al 93 551 75 86 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


PUBLICACIÓ DE L'OFERTA

Ja es pot consultar l'Oferta inicial de places escolars al nostre Centre.


ENS VOLEU CONÈIXER?

ESCOLA RIVO RUBEO; QUI SOM I QUÈ FEM?

Al Rivo hem decidit que les Portes Obertes seran en format virtual.

 • Els dies 17 i 18 de febrer es convocaran sales virtuals on la direcció, l'equip docent i l'AFA exposaran el Projecte Educatiu, els Serveis i el dia a dia a l'escola, a més de respondre totes les preguntes que les famílies assistents necessitin plantejar. L'aforament a les sales virtuals serà limitat pel bon funcionament de la conversa i, per tant, caldrà demanar cita prèvia. 

VULL ASSISTIR A LES PORTES OBERTES VIRTUALS

 • Per últim, durant la preinscripció i, si s'escau, la matrícula, es podrà demanar atenció personalitzada virtual (i excepcionalment, presencial) per acabar de resoldre dubtes o aportar informacions.


AFA

Si voleu conèixer millor l'AFA, a la web també en podeu consultar molta informació.

 


 

CALENDARI

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

MÉS INFORMACIÓ...

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

PLA D’OBERTURA DEL CENTRE EDUCATIU ESCOLA RIVO RUBEO, PREVIST PER L’ENTRADA EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020. PER ATENDRE ALUMNAT ENTRE EL 8 I EL 19 DE JUNY.

Aquest Pla és la resposta al plantejament del Departament d’Educació de facilitar l’atenció a la població més vulnerable i la conciliació en aquells casos on els pares hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar. Així mateix, cal dir que les directrius del mateix Departament marquen que el curs escolar 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny.

La comunitat del Rivo ha estat informada prèviament a la publicació del Pla que presentem a través dels Butlletins EL RIVO INFORMA 19-20 #33 del dia 22 de maig i EL RIVO INFORMA 19-20 #34 del dia 29 de maig. A través d’aquests butlletins i amb el suport a la comunicació per part de la Junta de famílies delegades de classe, 123 de 150 famílies d’Educació Infantil han expressat les necessitats d’acollida als infants per conciliació familiar complimentant un qüestionari, que es va publicar el dia 22 de maig i es va tancar el dilluns 1 de juny.

ACCÉS AL PLA D'OBERTURA

Podeu accedir a tota la informació publicada per la Generalitat de Catalunya aquí.

PLA D'ORGANITZACIÓ DEL CENTRE EDUCATIU ESCOLA RIVO RUBEO PER AL CURS 2020-2021

Ja podeu consultar el Pla d'Organització de l'Escola Rivo Rubeo per al curs 2020-21. Aquest document d’organització per a l’obertura de l’Escola Rivo Rubeo el proper 14 de setembre parteix de les Instruccions per al curs 2020-2021 dels centres educatius de Catalunya, del Pla d’actuació per a curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 i del document Preguntes més freqüents i Guia per elaborar el pla d’organització dels centres educatius per al curs 2020-2021, tots ells publicats pel Departament d’Educació amb l’aprovació de Salut. A aquests documents publicats el juliol del 2020 s’han afegit les concrecions publicades des de finals d’agost.

Ens espera tot un curs ple de reptes socials molts complexos, la situació en la que ens trobarem no té perquè ser millor que la que deixem però la resposta sí que ha de venir marcada per tot el que hem après tots els agents socials durant els mesos passats. Preservar la salut i reduir els riscos però alhora vetllar per atendre les situacions de risc d’exclusió social i garantir l’accés a l’educació dels infants serà l’equilibri que haurem de mantenir durant tot el curs 2020-2021.

Aquest serà un repte que només podrem afrontar com a comunitat coresponsable de l’educació i del benestar de tots els seus membres; alumnat, famílies i professionals. Són moments de treballar en equip, de comprendre’ns, de respectar-nos i de respectar els rols que cadascú representa i des dels quals es prenen les decisions amb perspectives complementàries.

Aquest document serà un instrument viu que anirem revisant, ampliant i compartint, és important que entre tots/es ajudem a fer-lo accessible i a tenir-lo present. Els darrers canvis, de l'actualització del 8 d'agost, els veureu ombrejats en verd.

ACCÉS AL PLA D'ORGANITZACIÓ

Ja és Sant Jordi! Un dia per compartir el plaer per la lectura, passejar, regalar, estimar... Estem confinats i tot plegat es complica però segur que podem trobar mil i una maneres de gaudir d'aquest dia tan especial.

L'equip docent del Rivo Rubeo us convida a un particular Recital Poètic. Enguany, la poesia ens ha ajudat a expressar com ens sentim, què trobem a faltar, quines emocions ens acompanyen...

Aquest recital poètic, agafa el relleu del que cada curs ha ofert l'alumnat de 5è a tots els companys/es de primària, i tal i com fèien ells/es, hem intentat que hi fóssin presents diferents llengües però no hi són totes les que acompanyen a la nostra comunitat. Us convidem a tots i totes els qui compartiu el plaer per la poesia, sigueu petits o grans, a recitar-nos un poema confinat, feu servir la llengua que més us faci sentir o gaudir!

Actividades en Sant Jordi: ¿Qué hacer en Barcelona?

Abel Teixidor Junts vencerem Català Abel Teixidor
Ana Maranges Causape Caminante no hay camino Castellà Antonio Machado
Maite Manrique La primavera besaba Castellà Antonio Machado
Maite Alaminos Sol de invierno Castellà Antonio Machado
Bea Moreno Velero de sueños Castellà Carmen Martín Gaite
Eva Bretones Cançó d'abril Català Clamentina Arderiu
Marina Barroso La gente corre tanto Castellà Gloria Fuertes
Geòrgia Navarro És un poema Català Isabel Barriel
Mar Garcia Ens ha escrit una carta la Terra Català Isabel Barriel
Laia Gómez Hi ha somriures Català Isabel Ribera
Rebeca Martín Firefly Anglès Jacqueline Woodson
Sandra Bea Bon dia! Català Joana Raspall
Vanesa Til Endavant Català Joana Raspall
Montse Cirera Podries Català Joana Raspall
Cristina Martínez Amic, vols venir? Català Joana Raspall
Claudette Luceño El llibre Català Joana Raspall
Marina Llonch Pausa Català Joana Raspall
Carlos Alcalá Vida difícil Català Jordi Vintró
Cris Canadell El jardí de les paraules
言の葉の庭
Japonès Kotonoha Niwa
Chema Gracia No dejes de soñar Castellà Manu Carrasco
Patricia Toledano O menino Rico Portuguès Maria Alice Nascimento e Silva Leuzinger
Cristina Granado No te rindas Castellà Mario Benedetti
Mireia Gómez Des de la meva finestra Català Marta Blazquez
Maria Lluïsa Life doesn’t frighten me Anglès Maya Angelou
Sergi Estella Txoria Txori Vasc Mikel Laboa
Marc Bonamich El camí que no faig Català Miquel Martí I Pol
MJosé Asensio La paz Castellà MJosé Asensio
Noemí García Sovint diem Català Montserrat Abelló
Alexandra López Esistenza Italià Pier Paolo Pasolini
Glòria Bartolome Renaixença Català Quim Ponsa
Eli Martínez Voldria que el perfum de blanca rosa Català Rosa Leveroni
Vero Suazo Milonga de aquí Gallec Sés (Maria Xosé Silvar)
Sira Sánchez La rosa vermella Català Sira Sánchez
Lídia Andújar Demà Català Tomeu Dalià
Gemma Gendre Tanca els ulls Català Txarango
Gemma Caudeli M’he estimat molt la vida Català Vicent Andrés Estellés
Lorena García Aprenderás Castellà William Shakespeare

Pàgina 1 de 6

Subcategories

Go to top