En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre Projecte Educatiu, el Projecte de Direcció, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics. 


LLISTA DE SOL·LICITUDS AMB LA PUNTUACIÓ PROVISIONAL

Ja es pot consultar la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional tant aquí com a la cartellera de la porta principal de centre.

 PREINSCRIPCIÓ

Del 15 al 24 de març està obert el període de PREINSCRIPCIÓ. 

  • La SOL·LICITUD es pot presentar de forma electrònica o en suport informàtic.
  • Consulteu els CRITERIS de priorització de les sol·licituds.
  • Prepareu la DOCUMENTACIÓ necessària per acompanyar la sol·licitud i justificar els criteris.
  • Informeu-vos sobre com DIGITALITZAR ELS DOCUMENTS.
  • Podeu demanar suport a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) o demanant cita prèvia a l'ESCOLA, trucant al 93 551 75 86 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


PUBLICACIÓ DE L'OFERTA

Ja es pot consultar l'Oferta inicial de places escolars al nostre Centre.


ENS VOLEU CONÈIXER?

ESCOLA RIVO RUBEO; QUI SOM I QUÈ FEM?

Al Rivo hem decidit que les Portes Obertes seran en format virtual.

  • Els dies 17 i 18 de febrer es convocaran sales virtuals on la direcció, l'equip docent i l'AFA exposaran el Projecte Educatiu, els Serveis i el dia a dia a l'escola, a més de respondre totes les preguntes que les famílies assistents necessitin plantejar. L'aforament a les sales virtuals serà limitat pel bon funcionament de la conversa i, per tant, caldrà demanar cita prèvia. 

VULL ASSISTIR A LES PORTES OBERTES VIRTUALS

  • Per últim, durant la preinscripció i, si s'escau, la matrícula, es podrà demanar atenció personalitzada virtual (i excepcionalment, presencial) per acabar de resoldre dubtes o aportar informacions.


AFA

Si voleu conèixer millor l'AFA, a la web també en podeu consultar molta informació.

 


 

CALENDARI

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

MÉS INFORMACIÓ...

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

PLA D'ORGANITZACIÓ DEL CENTRE EDUCATIU ESCOLA RIVO RUBEO PER AL CURS 2020-2021

Ja podeu consultar el Pla d'Organització de l'Escola Rivo Rubeo per al curs 2020-21. Aquest document d’organització per a l’obertura de l’Escola Rivo Rubeo el proper 14 de setembre parteix de les Instruccions per al curs 2020-2021 dels centres educatius de Catalunya, del Pla d’actuació per a curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 i del document Preguntes més freqüents i Guia per elaborar el pla d’organització dels centres educatius per al curs 2020-2021, tots ells publicats pel Departament d’Educació amb l’aprovació de Salut. A aquests documents publicats el juliol del 2020 s’han afegit les concrecions publicades des de finals d’agost.

Ens espera tot un curs ple de reptes socials molts complexos, la situació en la que ens trobarem no té perquè ser millor que la que deixem però la resposta sí que ha de venir marcada per tot el que hem après tots els agents socials durant els mesos passats. Preservar la salut i reduir els riscos però alhora vetllar per atendre les situacions de risc d’exclusió social i garantir l’accés a l’educació dels infants serà l’equilibri que haurem de mantenir durant tot el curs 2020-2021.

Aquest serà un repte que només podrem afrontar com a comunitat coresponsable de l’educació i del benestar de tots els seus membres; alumnat, famílies i professionals. Són moments de treballar en equip, de comprendre’ns, de respectar-nos i de respectar els rols que cadascú representa i des dels quals es prenen les decisions amb perspectives complementàries.

Aquest document serà un instrument viu que anirem revisant, ampliant i compartint, és important que entre tots/es ajudem a fer-lo accessible i a tenir-lo present. Els darrers canvis, de l'actualització del 8 d'agost, els veureu ombrejats en verd.

ACCÉS AL PLA D'ORGANITZACIÓ

PLA D’OBERTURA DEL CENTRE EDUCATIU ESCOLA RIVO RUBEO, PREVIST PER L’ENTRADA EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020. PER ATENDRE ALUMNAT ENTRE EL 8 I EL 19 DE JUNY.

Aquest Pla és la resposta al plantejament del Departament d’Educació de facilitar l’atenció a la població més vulnerable i la conciliació en aquells casos on els pares hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar. Així mateix, cal dir que les directrius del mateix Departament marquen que el curs escolar 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny.

La comunitat del Rivo ha estat informada prèviament a la publicació del Pla que presentem a través dels Butlletins EL RIVO INFORMA 19-20 #33 del dia 22 de maig i EL RIVO INFORMA 19-20 #34 del dia 29 de maig. A través d’aquests butlletins i amb el suport a la comunicació per part de la Junta de famílies delegades de classe, 123 de 150 famílies d’Educació Infantil han expressat les necessitats d’acollida als infants per conciliació familiar complimentant un qüestionari, que es va publicar el dia 22 de maig i es va tancar el dilluns 1 de juny.

ACCÉS AL PLA D'OBERTURA

Podeu accedir a tota la informació publicada per la Generalitat de Catalunya aquí.

Ja és Sant Jordi! Un dia per compartir el plaer per la lectura, passejar, regalar, estimar... Estem confinats i tot plegat es complica però segur que podem trobar mil i una maneres de gaudir d'aquest dia tan especial.

L'equip docent del Rivo Rubeo us convida a un particular Recital Poètic. Enguany, la poesia ens ha ajudat a expressar com ens sentim, què trobem a faltar, quines emocions ens acompanyen...

Aquest recital poètic, agafa el relleu del que cada curs ha ofert l'alumnat de 5è a tots els companys/es de primària, i tal i com fèien ells/es, hem intentat que hi fóssin presents diferents llengües però no hi són totes les que acompanyen a la nostra comunitat. Us convidem a tots i totes els qui compartiu el plaer per la poesia, sigueu petits o grans, a recitar-nos un poema confinat, feu servir la llengua que més us faci sentir o gaudir!

Actividades en Sant Jordi: ¿Qué hacer en Barcelona?

Abel Teixidor Junts vencerem Català Abel Teixidor
Ana Maranges Causape Caminante no hay camino Castellà Antonio Machado
Maite Manrique La primavera besaba Castellà Antonio Machado
Maite Alaminos Sol de invierno Castellà Antonio Machado
Bea Moreno Velero de sueños Castellà Carmen Martín Gaite
Eva Bretones Cançó d'abril Català Clamentina Arderiu
Marina Barroso La gente corre tanto Castellà Gloria Fuertes
Geòrgia Navarro És un poema Català Isabel Barriel
Mar Garcia Ens ha escrit una carta la Terra Català Isabel Barriel
Laia Gómez Hi ha somriures Català Isabel Ribera
Rebeca Martín Firefly Anglès Jacqueline Woodson
Sandra Bea Bon dia! Català Joana Raspall
Vanesa Til Endavant Català Joana Raspall
Montse Cirera Podries Català Joana Raspall
Cristina Martínez Amic, vols venir? Català Joana Raspall
Claudette Luceño El llibre Català Joana Raspall
Marina Llonch Pausa Català Joana Raspall
Carlos Alcalá Vida difícil Català Jordi Vintró
Cris Canadell El jardí de les paraules
言の葉の庭
Japonès Kotonoha Niwa
Chema Gracia No dejes de soñar Castellà Manu Carrasco
Patricia Toledano O menino Rico Portuguès Maria Alice Nascimento e Silva Leuzinger
Cristina Granado No te rindas Castellà Mario Benedetti
Mireia Gómez Des de la meva finestra Català Marta Blazquez
Maria Lluïsa Life doesn’t frighten me Anglès Maya Angelou
Sergi Estella Txoria Txori Vasc Mikel Laboa
Marc Bonamich El camí que no faig Català Miquel Martí I Pol
MJosé Asensio La paz Castellà MJosé Asensio
Noemí García Sovint diem Català Montserrat Abelló
Alexandra López Esistenza Italià Pier Paolo Pasolini
Glòria Bartolome Renaixença Català Quim Ponsa
Eli Martínez Voldria que el perfum de blanca rosa Català Rosa Leveroni
Vero Suazo Milonga de aquí Gallec Sés (Maria Xosé Silvar)
Sira Sánchez La rosa vermella Català Sira Sánchez
Lídia Andújar Demà Català Tomeu Dalià
Gemma Gendre Tanca els ulls Català Txarango
Gemma Caudeli M’he estimat molt la vida Català Vicent Andrés Estellés
Lorena García Aprenderás Castellà William Shakespeare

Volem fer saber a la nostra comunitat educativa que ja som Filoscola!

I això què significa? Potser algunes de vosaltres heu sentit dir als nens i nenes que un dia a la setmana fan "FILO"... 
Les Filoscoles són una xarxa de centres educatius de tots els nivells (infantil, primària, secundària i universitat) que treballen el projecte de Filosofia 3/18 propiciat pel GrupIREF i que té com a objectiu estimular la capacitat reflexiva de l’infant o jove per que esdevingui més acurat, crític i creatiu a la seva vida personal i col·lectiva. Per tal de treballar el projecte Filosofia 3/18, el claustre de l'escola es va formar al llarg de dos cursos i seguirà rebent l'assessorament del GrupIREF mentre segueixi formant part d'aquesta xarxa.

Si voleu fer un tastet del que és la FILO a l'escola, podeu veure uns nens i nenes que ho expliquen en aquest vídeo de l'lnfoK.

Si voleu aprofundir una mica més i entendre què significa per a l'escola i per al nostre alumnat formar part d'aquest projecte, podeu veure els següents vídeos. Es tracta del programa "Amb Filosofia" del canal 33, que va dedicar dos emissions per explicar el projecte Filosofia 3/18. En aquests, podreu veure l'experiència positiva de l'escola Pau Casals de Rubí, que, en part, va servir perquè al Rivo se'ns despertés el "cuquet" per la Filo.

Veure La Filo 1
Veure La Filo 2

Benvolgudes famílies,

 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les activitats en horari lectiu, les activitats extraescolars, les entrevistes i les reunions convocades en el centre durant aquests dies.

 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i del Departament d’Educació i a l’evolució de la situació. 

 

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

 

Gestionarem les consultes i dubtes que puguin sorgir des de l’adreça de correu electrònic del centre: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

 

Atentament,

 

La Direcció.

Resultat d'imatges per a "tancament escoles coronavirus"

El passat 13 de maig la comissió de selecció de direcció de l'escola, formada per mestres, membres del consell escolar i representants de l'administració va aprovar el projecte presentat per la fins ara directora en funcions Marina Llonch.

Un projecte que ofereix línies de continuïtat amb la línia d'escola que s'ha anat consolidant des dels seus inicis, així com altres plantejaments que ens portaran a nous reptes. La comissió va valorar de forma molt positiva el projecte que, ara que està aprovat, es podrà implementar a partir del curs vinent.

Podeu consultar el projecte just aquí a sota:

Loading...

Pàgina 1 de 6

Subcategories

Go to top