El passat 13 de maig la comissió de selecció de direcció de l'escola, formada per mestres, membres del consell escolar i representants de l'administració va aprovar el projecte presentat per la fins ara directora en funcions Marina Llonch.

Un projecte que ofereix línies de continuïtat amb la línia d'escola que s'ha anat consolidant des dels seus inicis, així com altres plantejaments que ens portaran a nous reptes. La comissió va valorar de forma molt positiva el projecte que, ara que està aprovat, es podrà implementar a partir del curs vinent.

Podeu consultar el projecte just aquí a sota:

Loading...

 


En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre projecte, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics.

CALENDARI ACTUALITZAT

Hem actualitzat el calendari. Cal tenir en compte les dates següents (les trobareu indicades al calendari). En negreta trobareu les dates que es refereixen a procediments específics de l'escola:

 • Llistes definitives de preinscrits al centre: 14/05/2019
 • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 12/06/2019
 • Reunió pre-matrícula: DJ 13/06/2019 16h.
 • Visita a EI3 anys: DL 17/06 11h.
 • Matrícula: DJ 20/06/2019 a DC 26/06/2019.
 • Rebuda tutores i grups: 05/09/2019.
 • Acollida 12, 13 i 16/09/2019.


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Cliqueu aquí per accedir al formulari d'inscripció. A l'escola en trobareu còpies impreses.


 

PORTES OBERTES - 12 de març de 2019

El dimarts 12 de març a les 17h tindran lloc les nostres portes obertes.

 

... i aquí teniu la tasca que fa la nostra AFA:


 

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

El passat divendres 1 de març vam celebrar la festa de Carnaval a l'escola.

La festa marca el punt i final d'uns dies ben intensos. Entre les consignes, racons i tallers de carnaval, i els tradicionals esmorzars de dijous gras, vam passar una setmana ben entretinguda. Tenint ben presents els darrers preparatius per la desfilada, i els assajos de les coreografies. Divendres dia 1, l'activitat va començar amb l'arribada del Rei Carnestoltes, i el seu pregó llegit per l'alumnat de cinquè acompanyat d'una estona de ballaruca que vam poder compartir petits i grans, padrins i fillols.

Aquest curs el tema escollit ha estat "La pagesia i el món rural". Un tema que va més enllà de la preparació de les disfresses i que dóna un eix transversal per a tota l'escola fins al dia de Sant Jordi. Així, d'entrada,s'ha fet significatiu a les aules a través de diverses activitats. A més de les disfresses per a la desfilada de divendres, tots els grups de l'escola han fet una proposta artística que ha quedat plasmada pels diferents racons de l'escola. De la mateixa manera, cada cicle s'ha ocupat d'aportar algun element que ambienti la nostra biblioteca. En aquest enllaç podeu veure algunes fotos d'alguns dels treballs realitzats.

 • EI3. Estampem amb fruites i verdures.
 • EI4. Fem retrats amb fruita (inspirat en els quadres de Giuseppe Arcimboldo).
 • EI5. Fem bodegons.
 • Cicle Incial. Quadres de gran format. Taller de modelatge amb plastelina, "Fem una granja".
 • Cicle Mitjà. Les masies de Rubí. Quadres de la vida rural. Racó de masia de la Bibli. Carbasseres i tomaqueres.
 • Cicle Superior. Bodegons de gran format, elements de les disfresses, reproducció de quadres de gran format.

Finalment, va arribar el gran moment. La desfilada de carnaval oberta a les famílies.

En aquest cas, l'alumnat d'Educació Infantil, va presentar-nos una comparsa, en la que roselles, girasols, marietes i tractors, fruites variades i una bona amanida ens van donar la benvinguda. Fruits de la terra, que ens van fer ballar de valent.

L'alumnat de Cicle Inicial va presentar-nos les verdures de l'hort i les bestioletes que podem trobar-hi, tot ballant a ritme de rap. Seguidament, les classes de 3r, es van transformar en unes grans carbasses, un tema molt significatiu per aquests ja que és un dels projectes puntals de 3r a l'escola. De la mateixa manera que les classes de 4t, que de les colònies a Les Obagues, van quedar tan impactats amb el procés de l'apicultura que van decidir que el tema anava perfecte per a l'ambientació de carnaval d'aquest any.

L'alumnat de cinquè, que ha estat treballant sobre l'evolució de la història a través de l'habitatge, va aprofitar l'avinentesa per estudiar especialment la pagesia a l'era moderna. D'aquesta manera, van fabricar les eines que es feien servir aleshores, i es van disfressar adequadament. Les classes de sisè, van ambientar-nos en un hort ben especial, farcit d'espantaocells, barrufets pagesos i maquinària agrícola actual.

Finalment, l'equip docent va tancar la festa amb una comparsa ambientada en el concurs de gossos d'atura de Castellar de n'Hug, i unes ovelles rebels que es van acabar aixecant contra les premises del pastor per poder viure amb més llibertat. Quan ja estàvem a punt de donar per acabada la festa, la Vella Quaresma va fer acte d'aparició a la celebració, tot perseguint el Rei Carnestoltes per fer-lo fora. Cosa que no va aconseguir ja que el Rei va ser més ràpid, i se'n va anar cames ajudeu-me cap al centre de Rubí, i seguir la festa durant el cap de setmana. Podeu veure un recull de fotografies de la festa clicant aquí.

Activitats d'aprenentatge tan transversals com aquesta, ofereixen possibilitats pedagògiques molt riques i són puntals en el nostre projecte educatiu. Són molt significatives per al nostre alumnat que gaudeix preparant-les, vivint-les i, sobretot, espera amb ganes el moment de mostrar-les a les seves famílies. Per això és tan important que, quan teniu la sort de poder assistir a les nostres festes, no només hi sigueu presents, sinó que ho feu de forma activa i amb tota la vostra implicació. Sovint, i malauradament, amb l'afany d'immortalitzar grans moments de la nostra vida, els acabem vivint tot observant-los a través de la pantalla del mòbil que està gravant el que està passant. O bé aguantant el dispositiu sense poder observar i participar activament de la situació. Aquestes distraccions fan que deixem de viure "en cos i ànima" el moment i l'ara. Convidem a tothom a reflexionar-hi.

El passat dissabte 23 de febrer va tenir lloc la Bricofesta!

Després de diversos intents de dur-lo a terme frustrats per la pluja, el sol de febrer va permetre que famílies i mestres de l'escola poguéssin executar les actuacions previstes per al pati d'Educació Infantil.

Tot plegat, fruit del treball de la comissió mixta de patis, conformada per familiars i membres de l'equip docent de l'escola.

La jornada va ser intensa. Amb unes 30 persones inscrites, i la feina organitzada, el resultat va ser espectacular! Tenim nous espais per al pati dels més petits i petites, un jardinet arreglat, una cuineta retocada amb taules ben colorides, el tobogan, que sembla nou, la paret de sons, una paret-pissarra...

Tot plegat va acabar arrodonit amb una botifarrada per a tothom!

La comissió segueix treballant, ara, amb la mirada posada sobre el pati de primària!

En aquest vídeo podreu veure'n el resultat.

Aquest curs el vàrem començar com marxadors de resistència amb la mirada fixada a l’horitzó i les cames fresques. Després d’una mica més de tres mesos avançant amb força ha arribat el moment de fer una aturada, portar la mirada cap a l’interior de cadascú de nosaltres per després tornar a mirar als qui tenim més a prop, valorar el camí realitzat, reflexionar...

Els objectius clars, la comunicació fluida, la perseverança i el suport entre uns i altres ens han permès avançar amb fermesa i seguir construint projecte amb estratègies clares com l’avaluació competencial, el projecte de renovació del pati o les actuacions d’AFA i Consell Escolar per aconseguir un camí segur cap a l’escola.

Al llarg d’aquesta primera etapa del curs ha estat important adaptar-nos als imprevistos i fer d’ells moments de creixement tant des del punt de vista d’organització com des del de comunitat educativa. L’escola, així com algunes famílies, vàrem patir desperfectes degut als aiguats que encara estan pendents de resoldre; hem acollit alumnes, famílies i professorat a la nostra comunitat; també hi ha hagut canvis a l’equip de neteja i, amb una repercussió especialment rellevant, a la consergeria del Rivo.

I entre els imprevistos, els previstos, hem celebrat les eleccions per a la representació al Consell Escolar amb més participació del Rivo. Hem assumit el canvi en la direcció de l’escola i en la presidència de l’AFA, que a més, ha canviat de nom. Hem vist néixer alguns petits Rivos i Rubees.

Seguem, mengem, riguem, estimem... i de ben segur que ben aviat petits i grans tindrem ganes de retrobar-nos per seguir avançant, per tornar a alçar la mirada, visualitzant l’horitzó, escalfar els músculs i reprendre la marxa.

Salutacions,
Marina Llonch Masachs

Directora

#JoSocRivo 

Aquest dimarts passat, 12 de febrer, vam fer la cinquena trobada de l'equip de lideratge de l'escola. En aquesta reunió es convida als agents responsables de la comunitat educativa: Consell Escolar, Equip de mestres de Coordinació Pedagògica i responsables de Comissió, delegats i delegades d'aula, junta d'AFA, i responsables de comissions de l'AFA.


La reunió va girar al voltant del nou projecte de direcció que presentarà la Marina Llonch per al concurs de la plaça de direcció de la nostra escola. Un projecte que, partint de la trajectòria del centre, proposa nous passos per seguir creixent i millorant els processos d'aprenentatge del nostre alumnat.

Després d'escoltar les seves línies generals, les persones participants, van reflexionar al voltant de la confiança entre famílies i escola, tot creant uns eslògans creatius.

El passat dia 21 de novembre vam celebrar la festa de Santa Cecília (un dia abans del que toca, ja que el 22 els grups de 2n anàven de sortida).

Vam començar el dia amb una activitat que ja comença a ser tradició a la nostra escola, una Flaix Mob. Setmanes abans, l'alumnat de 4t va tenir la gran responsabilitat d'anar a ensenyar el ball a totes les classes de l'escola. Una tasca que van assolir amb molt dèxit i que tots i totes vam gaudir.

A partir de la Flaix Mob, vam donar per iniciat un dia ple de música. 

Les classes d'educació infantil van poder gaudir de petits concerts oferts per familiars de l'escola. A més, durant tota la setmana van poder experimentar amb les taules musicals que ens van deixar des del servei educatiu de prevenció de residus de l'Ajuntament, fetes amb estris de cuina recuperats.

Les classes de cicle inicial van gaudir tot fent unes mandales musicals, i, concretament les classes de primer, van experimentar amb la música i el moviment tot fent servir mocadors i teixits de tots colors.

Els nens i les nenes de cicle mitjà van gaudir de massatges musicals, tot plasmant, a posteriori, a l'esquena d'un company o companya el que havien sentit segons intensitat, durada, amb cintes i gomets de colors. Al Cicle Superior van poder gaudir d'una estona de cinema, visualitzant la pel·lícula Billy Elliot.

Podeu veure'n algunes fotos clicant aquí.

I... no us perdeu el vídeo de la flaixmob. Moltes gràcies a la família Valle Gorrochategui per l'edició del vídeo!

Pàgina 1 de 5

Subcategories

Go to top