El passat dimarts 31 d'octubre vàrem celebrar la Castanyada al pati de l'escola tal com marca la cultura pròpia de la Comunitat Educativa del Rivo. Com cada any, vam compartir danses creades a les aules a partir de músiques tradicionals i populars de tardor. Un pretext que, com tantes altres vegades, aprofitem per gaudir, aprendre i compartir, una fórmula de tres elements que garanteix el desenvolupament de les competències claus del nostre projecte.

ÀLBUM DE FOTOGRAFIES "CASTANYADA 2017"

Al voltant d'aquesta celebració, també cal destacar que l’alumnat de 6è va preparar "Contes de por" en equip i en va fer una narració dramatitzada a totes les aules de l'escola. Els nens i nenes més grans de l’escola van ser rebuts amb molta expectació i, entre tots, acompanyats de les castanyes que ens va torrar l’AMPA i compartint les entranyes de les històries i de la preparació de l'actuació, vam aconseguir superar la por dels terrorífics relats.

Si l’alumnat de 6è va ser el protagonista del dilluns, dimarts al matí ho va ser el de 5è, que li va agafar el relleu organitzant unes cucanyes per a tothom, els Dracs Blaus, els Linxs i els Dingos Australians van omplir el pati de paradetes on els nens i nenes podien maquillar-se, fer punteria, experimentar amb els sentits, practicar habilitats diverses... Ens ho vam passar genial!  

Go to top