Us presentem les candidates a les eleccions al consell escolar per al sector pares i mares.

MARIA COMELLAS

Em dic Maria i sóc mare de dues nenes: la Joana de les Alzines (EI 5) i la Gemma de les Roselles (EI 3). L'elecció de l'escola és una decisió que vam fer amb moltes ganes i amb total confiança cap als professionals que hi treballen. Per això, participar del consell escolar pot ser una oportunitat de proximitat i de conèixer millor el seu funcionament.
Les nostres nenes estan gaudint cada dia de la seva escola, i jo també ho vull fer.

ÀNNIA GARCIA

Sóc la mare del Bru i el Guillem, que fan 1r i P4. En els quatre anys que portem sent família del Rivo, hem après el valor d’atrevir-nos a fer les coses d’una forma diferent i el valor de fer comunitat dins i a l’entorn de l’escola. Participar al Consell Escolar activament ens permet, com a famílies, cuidar i millorar el nostre Projecte Educatiu; i alhora transmetre les necessitats dels nostres infants. Ser, per tant, co-responsables de la nostra escola.

LAURA GORROCHATEGUI

Hola! Sóc la Laura. Molts em coneixeu també com la mare de l'Iker de 5è, de l'Asier de 1r i de la Itziar d' EI5. 

M'agradaria representar les famílies del Rivo al Consell Escolar i així treballar per una escola sense etiquetes. Tots som diferents i tots hem de ser respectats. 

Per una escola moderna i divertida, que utilitzi des del conte de tota la vida fins a l'última eina tecnològica.
I sense oblidar els valors i les emocions, que ens empenyen en el dia a dia. 

GLÒRIA MARTÍNEZ

Mare de l'Àlex de 3rB i la Marta de 6èC

Em presento al Consell Escolar perquè és la millor forma de conèixer el funcionament de l'escola dels meus fills, aportar la visió de les famílies i ajudar en tot allò que el centre necessiti.

La infància és una etapa fascinant, cuidem-la!!!

Go to top