El passat dia 21 de novembre vam celebrar la festa de Santa Cecília (un dia abans del que toca, ja que el 22 els grups de 2n anàven de sortida).

Vam començar el dia amb una activitat que ja comença a ser tradició a la nostra escola, una Flaix Mob. Setmanes abans, l'alumnat de 4t va tenir la gran responsabilitat d'anar a ensenyar el ball a totes les classes de l'escola. Una tasca que van assolir amb molt dèxit i que tots i totes vam gaudir.

A partir de la Flaix Mob, vam donar per iniciat un dia ple de música. 

Les classes d'educació infantil van poder gaudir de petits concerts oferts per familiars de l'escola. A més, durant tota la setmana van poder experimentar amb les taules musicals que ens van deixar des del servei educatiu de prevenció de residus de l'Ajuntament, fetes amb estris de cuina recuperats.

Les classes de cicle inicial van gaudir tot fent unes mandales musicals, i, concretament les classes de primer, van experimentar amb la música i el moviment tot fent servir mocadors i teixits de tots colors.

Els nens i les nenes de cicle mitjà van gaudir de massatges musicals, tot plasmant, a posteriori, a l'esquena d'un company o companya el que havien sentit segons intensitat, durada, amb cintes i gomets de colors. Al Cicle Superior van poder gaudir d'una estona de cinema, visualitzant la pel·lícula Billy Elliot.

Podeu veure'n algunes fotos clicant aquí.

I... no us perdeu el vídeo de la flaixmob. Moltes gràcies a la família Valle Gorrochategui per l'edició del vídeo!

Go to top