En aquest apartat us anirem publicant tota la informació necessària per seguir el procés de preinscripció i matrícula. Si seguiu navegant per la nostra web podreu consultar informació sobre el nostre projecte, els serveis que s'ofereixen i el seu preu i els aspectes organitzatius més bàsics.

 


 

Alumnes ASSIGNATS al centre amb indicació de la primera petició a 07/07/2020

Loading...

 

Procés de reclamacions

Supòsits en els quals les famílies poden presentar una reclamació:

 • Disconformitat amb l’assignació de plaça:
  • P3 i 1r d’ESO (amb vacants)
  • Cursos intermedis (amb vacants)
 • Germans separats
 • Plaça d’ofici sense cap centre assignat
 • Canvis de població sense plaça assignada

No serà motiu de reclamació:

 • Els cursos intermedis del mateix municipi, quan no hi ha vacants
 • Quan la família té el seu fill/a en llista d’espera i està pendent que el centre confirmi la matrícula perquè s’activi la llista, amb ocasió de vacant.
 • En la resta de casos: oblits, canvis de domicili de noves incorporacions, canvis de centre per motius personals... es pot fer una “petició fora de termini”, que s’atendrà a l’OME, fora del període de reclamacions.

Procediment per presentar una reclamació:

 • Dates: només s’acceptarà l’entrada de formularis o tramesa al correu de l’OME (Oficina Municipal d’Escolarització) els dies dies 8, 9 i 10 de juliol
 • Vies per presentar una reclamació:
  • Telemàtica: a través d’aquest formulari:
   Reclamació contra la plaça assignada
  • A l’OME. Us indicaran com al Telèfon OME: 935887000 ext.2424 o al orreu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Resposta a les reclamacions:
  • Cal tenir en compte que totes les reclamacions presentades es tracten per igual, tant si es presenten el primer dia com si es presenten el darrer.
  • Les comissions de garanties d’admissió es reuniran el 13 de juliol i donaran resposta a cadascuna de les reclamacions per correu electrònic, el dia 14 de juliol.
  • Es garantirà atenció personalitzada en el cas que sigui necessari.


 

LLISTES de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició ordenada definitiva a 11/06/2020

Loading...


 

LLISTES de sol·licituds que han demanat el centre i l'ensenyament en primera petició amb el barem RESOLTES LES RECLAMACIONS a 09/06/2020

Loading...


 

LLISTES PROVISIONALS AMB ELS BAREMS de les sol·licituds que han demanat el centre en primera opció

Actualitzades a 3 de juny del 2020.

Loading...


ATENCIÓ! ES REACTIVA LA PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020

Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció, en el nostre cas, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

PRESENTAR LA SOL·LICITUD

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. El centre contestarà a aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

Per als infants nascuts el 2017 recomanem que en l'apartat on sol·liciteu la prioritat de centres, llisteu un mínim de tres centres (codis dels centres d'Educació Infantil i Primària de Rubí). Així mateix, pels que han anat a escola bressol, agraim que feu constar el codi de l'escola bressol oportuna.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, el centre organitzarà la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per a l’accés presencial al centre.

DEMANAR CITA

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament des del 13 fins al 22 de maig. En canvi, l’atenció presencial en els centres educatius per a la presentació de sol·licituds només es podrà fer del 19 al 22 de maig.

A la web del centre podreu trobar les llistes publicades durant el procés de preinscripció amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades. Aquesta publicació complementa la consulta individual de les dades que cada sol·licitant pot fer des de la web de l’Estudiar a Catalunya.

Les famílies de 6è que heu de tramitar la preinscripció a Secundària necessitareu l'identificador de l'alumne (IDALU), és un codi numèric que podeu trobar a la informació acadèmica que rebeu trimestralment, si teniu qualsevol problema, consulteu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 551 75 86.

La presentació de reclamacions funcionarà de la mateixa manera que la de sol·licituds. A través del correu electrònic de l'escola o, excepcionalment, mitjançant cita prèvia. Les dates de publicació, així com la resta del calendari, el podeu consultar al final d'aquesta pàgina.

Sobre la matrícula, pel que sabem en aquests moments, es farà del 13 a 17 de juliol, més endavant concretarem les possibilitats de fer-la telemàtica o presencialment.

Per la resta de qüestions, documentació, criteris de prioritat, consulta de centres educatius... dirigiu-vos a la informació que publica l'Ajuntament i el Departament d'Educació de la Generalitat.

Per més informació podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 551 75 86 on us atendrem des de la consergeria.


PUBLICACIÓ DE L'OFERTA

Informem que l'oferta de places al nostre centre per al curs 2020-2021 és la següent:

 • 50 places d'Educació Infantil 3 anys.
 • 1 plaça de 2n d'Educació primària.


FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Cliqueu aquí (sol·licitud actualitzada) per accedir al formulari d'inscripció al segon cicle d'Educació Infantil, a Primària o a Secundària Obligatòria. A l'escola en trobareu còpies impreses.


 

PORTES OBERTES - 04 de març de 2020

El dimecres 4 de març a les 17h tindran lloc les nostres portes obertes. Consulteu el Projecte Educatiu de la nostra escola per anar fent boca o per compartir-ho amb la família un cop ens hàgiu vingut a visitar.

I si voleu conèixer millor l'AFA, a la web també en podeu consultar molta informació.

 


 

Al calendari, que anirem actualitzant, trobareu totes les dates relacionades amb el procés de preinscripció i matrícula; portes obertes, dates de preinscripció, calendari de la resolució del procés, reunions...

 

 

 


 

Clicant aquí podreu accedir a tota la informació que publica la Generalitat a la seva plana web, gencat.cat:

. Dates de preinscripció.

. Criteris de prioritat.

. Calendari de matriculació. 

També us deixem l'enllaç a la informació publicada per l'Ajuntament de Rubí.

. Oferta educativa de la ciutat.

. Calendari de portes obertes.

. Puntuació per zones de residència.

 

Go to top