Aquest any hem pogut recuperar la tradicional mostra de danses però el context ha fet que l'haguem celebrat de forma interna, mostrant les danses treballades entre classes.

El passat 9 de juny els nens i nenes de l'escola van poder ballar davant dels seus padrins o fillols, ja que els torns de la mostra es van organitzar reunint (respectant totes les mesures pertinents) les classes d'EI3 amb les de 3r, les d'EI4-5 amb 4t5è, i les classes de 1r amb 6è.

Un curs que els padrins i fillols no s'han pogut trobar com es feia habitualment, almenys, han pogut tenir aquesta trobada. Som conscients que aquest curs molts alumnes han trobat a faltar poder trobar-se amb el seu padrí, padrina, fillol o fillola.

La mostra va ser el moment de poder ensenyar una de les danses treballades al llarg del curs, dins de la Campanya de danses tradicionals organitzada per l'Ajuntament i l'Esbart Dansaire de Rubí. Com a ciutat tenim la sort i el privilegi de comptar amb aquest projecte que ens permet rebre una mestra especialista en dansa i treballar diferents aspectes que la dansa ens ofereix: la condició física, la coordinació, l'escolta, el treball en equip, l'estètica i molts més.

Podeu veure el treball mostrat en el vídeo que trobareu en aquest enllaç.

Volem agraïr el treball realitzat per la nostra mestra de dansa, la Laura Font.

D'altra banda, també volem donar les gràcies a la família Valle Gorrochategui per aquest vídeo que ha preparat amb totes les danses mostrades.

Go to top