Aquest hivern, potser ho recordareu, per fer el treball col·lectiu d'hivern, aprofitant l'època de recolliment, d’introspecció, de reflexió, de fer balanç... es va proposar a cada aula de fer una conversa sobre el què havien après durant el 2020.

A partir d’aquestes petites o grans coses vam omplir l’arbre, que estava sense fulles, convertint-lo en el nostre ARBRE DE LA SAVIESA.

Hem volgut fer un recull d'algunes de les fulles d'aquest Arbre de la Saviesa. Una saviesa personal i col•lectiva que, com a comunitat Rivo, ens ha ajudat a continuar creixent i afrontant el 2021 conscients del que portem a la motxilla.

Us convidem a veure aquest vídeo. Us demanem que el mireu atentament, sense perdre-us ni un detall del que els nens i nenes del Rivo van aportar. Els fets passats durant el darrer any i mig ens han fet tenir una mirada molt adulta de la situació, i les frases que podreu llegir a continuació ens conviden a posar mirar el món des de la seva alçada i veure quin és el valor que hi ha donat la nostra canalla.

Go to top