Durant aquest curs 2016-17 a l’escola Rivo Rubeo ens vàrem proposar actualitzar el Projecte Educatiu, conscients que, amb deu anys de vida i tres promocions a secundària, ja som un centre madur que pot concretar molt més què pretén aconseguir i quins camins traça per a fer-ho.

El nostre projecte, aprovat el 2016 pel Consell Escolar i que es troba en fase de difusió, es sustenta en els trets d’identitat del Rivo que s’han concretat en 10 idees clau compartides per tota la comunitat en un procés on han participat tant famílies com docents (link al projecte a la web).

D’aquestes deu idees n’han nascut deu superherois que les representen, que ens ajuden a portar-les a terme i que simbolitzen els nostres alumnes i les capacitats i competències per les que apostem amb fermesa en el seu procés de formació. A l’annex del projecte es pot veure l’exposició “10 anys; 10 idees” completa. I en el següent vídeo els nostres herois prenen vida per explicar-nos els seus poders: https://youtu.be/UYUpJmE-exw.

 

SUPERALUMNES;SUPERHEROIS

Go to top